ZONGULDAKTAKİ HASTANELER(HOSPİTALS ON CİTY)

(İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde; a. Zonguldak Devlet Hastanesi
b. Atatürk Devlet Hastanesi
c. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesid. Devrek Devlet Hastanesie.Çaycuma Karaelmas Hastanesi
f. Alaplı Devlet Hastanesi
g. Zonguldak Uzunmehmet Göğüs Hastanesi
h. Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi - Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezi a. Zonguldak AÇS ve AP Merkezib. Kdz.Ereğli AÇS ve AP Merkezi -Verem Savaş Dispanseri a. Zonguldak Verem Savaş Dispanseri b. Kdz.Ereğli Verem Savaş Dispanseri -Sağlık Ocağı 64 -Sağlık Evi 253 -Sıtma Birimi İlimizde 2 Semt Polikliniği ve 2 Dispanseri bulunmaktadır. Bunlarla birlikte Tıp Fakültesi Hastanesinde de her türlü sağlık hizmeti verilmektedir. Daha fazla bilgi için ZKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi sitesini ziyaret edebilirsiniz

Ayrıca Zonguldak Merkezde Özel atıp merkezi ve özel level hospital hizmet vermektedir


Zonguldak tek 5 yıldızlı hastanesi olan Özel Level Hospital Hastanesi'nde tüm üniteler son modern cihazlarla donatılmış olarak yer alıyor. 4 ameliyathanesi bulunan Özel Level Hospital Hastanesi'nde her türlü ameliyat son teknoloji ile gerçekleştiriliyor. 

Bölgenin en modern hastanesi olma özelliğine sahip Özel Level Hospital Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesi ve yeni doğan ünitesi de yine son teknoloji uyarlanmış cihazlarla Zonguldaklıların ve bölge halkının hizmetine sunuldu. Özel Level Hospital Hastanesi'nde 11 doktor hizmet verecek. Diğer yandan eksik branşlarında çok yakında tamamlanarak hizmete gireceği öğrenildi. 

Hastanede göreve yapan doktorlar ise şöyle: "Uzm. Dr. İsmet Onuk - Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı, Opr. Dr. Ömer Karakaşoğlu - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Opr. Dr. Mustafa Karadeniz - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Opr. Dr. Fatih Kar - Genel Cerrahi Uzmanı, Opr. Dr. Okan Biçgi - Üroloji Uzmanı, Opr. Dr. Utkan Ateş Karaman - Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı, Uzm. Dr. Yücel Alagöz - İç Hastalıkları Uzmanı, Uzm. Dr. Engin Yener - Fizik Tedavi ve Rehabiltasyon Uzmanı, Uzm. Dr. Mehmet Ali Zorlu - Enfeksiyon ve Mikrobiyolji Uzmanı, Uzm. Dr. Gürcan Gözlülü - Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz Uzmanı, Uzm. Dr. Bilge Çakar Demir - Radyoloji Uzmanı."
ZONGULDAKTAKİ HASTANELER(HOSPİTALS ON CİTY) ZONGULDAKTAKİ HASTANELER(HOSPİTALS ON CİTY) Reviewed by techno on 04:55 Rating: 5

Hiç yorum yok