Niloya ve Arkadaşları Zonguldak’a Geliyor

Türkiye’nin sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya, arkadaşları Mete ve Tospik’le birlikte yarıyıl tatilinde de minik dostlarını yalnız bırakmıyor. 
 

Kahramanlar, interaktif gerçekleştirecekleri gösterileri ile miniklere keyifli, bir o kadar da eğlenceli anlar yaşatacak. 


 
Bu kapsamda Niloya ve arkadaşları, 20, 21 ve 22 Ocak tarihlerinde 14.00, 16.00 ve 18.00 saatlerinde 3 seans halinde Zonguldak 67 Burda Alıveriş Merkezi’nde ücretsiz olarak sevenleriyle bir araya gelecek. 
 
TRT Çocuk ekranlarında ve 5 buçuk milyon abone sayısıyla YouTube kanalında maceralarını paylaşan Niloya, 7’den 70’e herkesin büyük beğenisini kazanırken bu hafta mutluluk dünyasının kapılarını Zonguldak 67 Burda Alışveriş Merkezi’nde açıyor. 
 
Her gün yeni şeyler öğrenen, öğrendikçe daha çok merak eden, merak ettikçe de mutlu olan Niloya ve arkadaşları hafızalara kazınan şarkıları ve dansları ile interaktif bir gösteriye imza atacak. 
 
Kahramanlar, 20, 21 ve 22 Ocak tarihlerinde Zonguldak 67 Burda Alışveriş Merkezi’nde çocuklara unutamayacakları anılar yaşatacak. 
 
14.00-16.00-18.00 saatlerinde 3 seans halinde ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ismini ‘mutluluktan’ alan sevilen yerli çizgi film kahramanı Niloya ve arkadaşlarının gösterileriyle doyasıya eğlenecek.
Niloya ve Arkadaşları Zonguldak’a Geliyor Niloya ve Arkadaşları Zonguldak’a Geliyor Reviewed by techno on 04:03 Rating: 5

Hiç yorum yok